InSucces, meesterschap in training en begeleiding.
  • overinsucces

Visie

Geen goed of fout
Het belangrijkste uitgangspunt van InSucces is dat er geen goed of fout gedrag bestaat. Wij gaan er vanuit dat ieder mens de intentie heeft om het goede te doen. Maar omdat niemand hetzelfde is kan het effect van ons gedrag (op een ander) soms heel anders uitpakken dan we willen. Juist omdat wij in onze training en begeleiding geen moreel oordeel meenemen voelen deelnemers zich veilig en gerespecteerd en zijn ze bereid om op hun eigen gedrag te reflecteren.

 

Ervaren
Inzicht in het effect van je gedrag is al een mooie stap, maar je gedrag daadwerkelijk veranderen is nog niet zo gemakkelijk. Je doet niet voor niets zoals je doet – het heeft je gebracht waar je bent! Omdat we in onze training en begeleiding benadrukken dat het niet gaat over goed of fout durven onze deelnemers ander gedrag uit te proberen om zo te ervaren wat hen effectiever maakt. Door de directe feedback van anderen ervaren deelnemers dat ze invloed hebben, dat wanneer je zelf iets anders doet de kans groot is dat de ander ook anders reageert.

 

Geen tips en trucs
Wij integreren denken – voelen – doen. Gedrag komt voort uit motieven en overtuigingen die vaak diep in ons verankerd zijn, maar die in het hier en nu niet altijd het meest effectieve gedrag opleveren. Daar ligt dus de kern, niet in het gedrag zelf. Het uitbreiden van je gedragsopties lukt alleen als je overtuigingen mee ontwikkelen. Daarmee overstijgen we in onze training en begeleiding het niveau van de tips en trucs. Deelnemers geven zelf hun gedrag vorm en doen dat nog steeds vanuit hun eigen overtuiging.

 

Leren vanuit plezier
Als je meer opties hebt en je repertoire uitbreidt, vergroot dat het plezier in het werk (én privéleven). Je krijgt meer invloed op gedrag en dat levert je een goed humeur op, het maakt je vrolijk. Dat is in ieder geval het effect van onze begeleidingen!
Wij hechten aan een prettige sfeer waarin plezier gemaakt mag worden en waar leren een leuke uitdaging is, ook al is het soms pittig. Er is veel ruimte voor spontaniteit, humor en ontspanning. En dat is wat InSucces betreft voorwaarde voor een ideaal leerklimaat!

Wie zijn wij?
InSucces is ontstaan uit de samenwerking van twee zeer ervaren trainers/coaches, die elkaar gevonden hebben in een gedeelde visie op persoonlijke kracht en – ontwikkeling. Wij zijn beide zeer geïnspireerd om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Beide hebben wij veel geïnvesteerd (en blijven we investeren!) in onze eigen ontwikkeling, persoonlijk leerproces en we bogen over jarenlange praktijkervaring. Wij volgden verschillende opleidingen: psychologie en technische-bedrijfskunde; Reviresce: Authentiek leiderschap en coaching – TA Academie: Transactionele Analyse – NLP – Weisfelt en Partners: Opleiding tot coach “verdieping tot de kern” – Phoenix Opleidingen: Systemisch Werken & De Maskermaker – Herman de Mönnink: Verlieskunde – Phoenix Opleidingen: Professionele Begeleiding “meesterschap in coaching en therapie”.

 

Ervaringen
Naast een hele reeks opleidingstrajecten hebben de trainers/begeleiders van InSucces ook jarenlange werkervaring. Beide hebben gewerkt in uiteenlopende (management-) functies bij de overheid, in de zorg, het onderwijs, en bij profit organisaties. In de afgelopen 15 jaar hebben beide veel trainingen en individuele coaching gegeven, altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling en – effectiviteit. En op samenwerking: teambuilding. Vanuit onze inspirerende ervaring bij de Rijksoverheid met trainingen en coaching voor secretaresses en managementondersteuners hebben wij ervoor gekozen ons te specialiseren in het begeleiden van deze professionals. Hun functies worden complexer en functie-eisen worden hoger. Persoonlijke professionalisering is noodzakelijk en vanzelfsprekend geworden.

Voor uitgebreide informatie over onze ervaring verwijzen wij graag naar onze LinkedIn profielen op de contactpagina.

 

Locaties
De leergangen en begeleide intervisies (open inschrijving) voor secretaresses vinden plaats op inspirerende locaties centraal in het land, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor in company trajecten kun je zelf de locatie organiseren, maar wij kunnen dit in overleg ook voor je doen.
nobco nip

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...