InSucces, meesterschap in training en begeleiding.
  • managment

Verdiepingsleergang Persoonlijke Kracht voor secretaresses

Voor wie?

Je bent een op en top professional als secretaresse en hebt door de jaren heen heel wat deskundigheid vergaard. Je hebt onze “Leergang persoonlijke kracht voor managementondersteuners, (directie) secretaresses en officemanagers” gevolgd, of een vergelijkbaar traject, en het smaakt naar meer! In de leergang heb je de eerste stappen gemaakt op het gebied van persoonlijke effectiviteit in relatie tot je werk en je bent tot de ontdekking gekomen hoeveel dit je oplevert. Je hebt meer zicht gekregen op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. En je hebt opties aangereikt gekregen om andere keuzes te maken, die effectiever en professioneler zijn. Maar je voelt de behoefte om jezelf nog verder te ontplooien en alle inzichten te verdiepen om ze nog meer van jezelf te maken. Daarmee vergroot je je professionaliteit en persoonlijke kracht.

In de verdiepingsleergang maak je mooie vervolgstappen in je ontwikkeling. De thema’s die aangeraakt zijn tijdens de leergang persoonlijke kracht worden verder uitgediept. Er wordt intenser stilgestaan bij wat ze jou te bieden hebben in relatie tot je persoonlijke en professionele gedrag. Je zult merken dat gedrag niet zo gemakkelijk te veranderen is. Sommige patronen zitten diep in ons verankerd, ook al willen we liever anders reageren op bepaalde situaties. Je vergaart inzicht in de functie van die patronen en waarom ze vaak zo hardnekkig zijn. Je leert dat het echt kunnen veranderen van gedrag, ook op spannende momenten, een ander soort besluit vergt dat meer op identiteitsniveau plaatsvindt. Het gaat dan om het creëren van de innerlijke geruststelling om het anders te mogen doen.

Wat kenmerkt onze werkwijze?

Onze leergang is in belangrijke mate gebaseerd op ervaringsleren. Dat betekent dat de leergang praktijkgericht is en dat je eigen vragen en ervaringen aan bod komen als input voor jouw leerproces. Met behulp van gevarieerde werkvormen en oefensituaties die worden toegepast op je eigen werkpraktijk, word je steeds uitgenodigd een volgende stap te zetten.

Tijdens de leergang werken we met intervisiegroepen, waarin deelnemers met elkaar het geleerde en de achterliggende inzichten toepassen, begeleid door een ervaren trainer/coach.

Opbouw van de leergang

De leergang bestaat uit 6 dagen (± een dag per maand) waarin je stapsgewijs aan de slag gaat met (het vervolg van) je eigen ontwikkelingsproces.

Wij putten uit onze brede ervaring en kennis van diverse psychologische stromingen. Door het gebruik van een grote variatie aan werkvormen en inzichtelijke theoretische modellen is de leergang uitstekend te volgen voor mensen met een MBO-niveau of hoger.

Tarief

Leergang (6 dagen)                          € 1940, – per persoon

In de prijs van de verdiepingsleergang is inbegrepen:

•               6 Leergangdagen op een prettige locatie midden in het land
•               Lunches, koffie & thee
•               Lesmateriaal
•               Twee trainers per groep
•               5x begeleide intervisie (2,5 uur per keer)

Prijzen zijn exclusief BTW (prijspeil 2015). Een leergang gaat door bij een minimum van 10 deelnemers.
We kunnen ook “in company” trainingen verzorgen of teambuilding, informeer naar onze aantrekkelijke maatwerk mogelijkheden.

Aanmelden

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...